Ο Τσίπρας δεν θα εμφανιστεί στο Μega

0
19

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μη δώσει προεκλογική συνέντευξη στο Μega, με το επιχείρημα ότι ο σταθμός δεν τον έχει φιλοξενήσει εδώ και καιρό στα δελτία και τις εκπομπές του.

Απάντησε «όχι» στην πρόταση – πρόσκληση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Φρόντισε να δημοσιοποιήσει την άρνησή του, αναφέροντας ότι για τον ίδιο πάνω απ’ όλα είναι η αξιοπρέπεια.

Τι προσάπτει ο πρόεδρος του Συνασπισμού στο κανάλι;
Ότι εδώ και ενάμισυ χρόνο δεν τον έχει προσκαλέσει.

Ποια είναι η αλήθεια;
Ότι εμφανίστηκε για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2011 -πριν από 10 μήνες, δηλαδή;
Στο δεκάμηνο που μεσολάβησε, μήπως προσεκλήθησαν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί Βενιζέλος – Σαμαράς – Παπαρήγα, στα δελτία ή στις εκπομπές;
Όχι, παρά μόνο τώρα που διανύουμε την προεκλογική περίοδο.

Προσέξετε: ο Αλέξης Τσίπρας δεν υποστηρίζει ότι το Μega δε μεταδίδει τις δηλώσεις του, ούτε ότι δεν καλύπτει την πολιτική δράση του κόμματός του.

Διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει προκληθεί ο ίδιος στο στούντιο του σταθμού. Φροντίζει, μάλιστα, να «φουσκώσει» -όπως όλοι οι πολιτικοί- τα πράγματα, κάνοντας 18 τους 10 μήνες!

Θυμίζουμε ότι παρόμοια  στάση απέναντι στο Mega είχε τηρήσει ο Κώστας Καραμανλής στην προεκλογική περίοδο του 2007 και ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο του 2009…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here