Τσίπρας: «Ναι» σε ντιμπέιτ με Μεϊμαράκη

0
14

 

Αυτές τις τρεις εβδομάδες θα οργώσουμε την Ελλάδα για να μην επιτρέψουμε στο παλιό κατεστημένο να επιστρέψει, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Η βαθιά επιθυμία του πολιτικού κατεστημένοι στη χώρα μας είναι να κάνει πράξη την αριστερή παρένθεση. Μια παρένθεση 7 μηνών για να ξεπλυθούν αμαρτίες 40 χρόνων. Αυτό δεν θα τους περάσει, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι για να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη, πρώτα απ’ όλα για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει στη χώρα το παλιό κατεστημένο. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τη χώρα μας από αυτό το κατεστημένο, πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να δοθούν καθημερινές μάχες και να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στην καρδιά αλλά και στον νου των πολιτών.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ίδιο είναι αυτά που έγιναν επί 40 χρόνια με αυτά που κάναμε εμείς τους επτά μήνες με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

http://dai.ly/x33opau

O Αλέξης Τσίπρας απάντησε και στην πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ. για ντιμπέιτ. «Άκουσα τον κ. Μεϊμαράκη, με το απαράμιλλο ύφος του, ότι μου ζητάει ντιμπέιτ», είπε ο κ. Τσίπρας, για να τονίσει: «Άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και όσα θέλει και όποτε θέλει». Γιατί, όπως είπε, «εμείς, και εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του λαού».

http://dai.ly/x33opt3

Σημείωσε δε ότι ο λαός θα κρίνει θέσεις, προγράμματα, «αλλά κρίνει και συγκρίνει πάνω απ’ όλα την καθαρότητα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, ποιος του λέει το δίκιο, το σωστό, ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος προσπαθεί να τον παραπλανήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here