Τσιτσιολίνα: Δική σας επιλογή ο Τσίπρας, τώρα πορευτείτε με αυτή

0
52

 

Η διάσημη, ουγγρικής καταγωγής, Ιταλίδα, η οποία από τη βιομηχανία του πορνό πέρασε στην πολιτική σκηνή το 1987, ήταν η εκλεκτή καλεσμένη της έκθεσης Erotic Art 2016.

Η Τσιτσιολίνα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για το σεξ, τους πρόσφυγες αλλά και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το φεστιβάλ, ακόμη και στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να μάθει για τον έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι αμαρτία και δεν πρέπει να τον βλέπουμε έτσι. Αμαρτίες είναι οι πόλεμοι και η βία. Ο έρωτας δεν άφησε ποτέ πίσω του νεκρούς, αλλά μόνο χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιταλίδα ντίβα στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο κόσμος θα έπρεπε να αφήσει πίσω του τα οικονομικά προβλήματα και να κάνει πολύ σεξ. « Πιστεύω ότι και ο τομέας του σεξ περνά την κρίση του, αφού υπάρχουν τρόποι, όπως τα σάιτ με πορνό, όπου κάποιος μπορεί να βρει υποκατάστατο. Πάντως, το σεξ δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την κοινωνία, η οποία πιέζεται οικονομικά», συνέχισε η σταρ και κατόπιν έπιασαν το φλέγον θέμα των μεταναστών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso».

«Πρέπει τόσο η Ευρώπη όσο και η Ελλάδα να φροντίσουν το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών. Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν από τη χώρα τους και δεν έχουν να φάνε. Πρέπει οι Βρυξέλλες να πάρουν αποφάσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας είπε: «Για εμένα δεν είναι το θέμα αν υπάρχει αριστερά, δεξιά, κέντρο, το θέμα είναι ότι όποιοι και αν είναι άσχετα αν εγώ ήμουν σε ένα κόμμα της αριστεράς, όποιοι και αν είναι πάνω, πρέπει να αγκαλιάσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας.

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε σχέση με την αριστερά στη χώρα σας. Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν ξέρω να σας πω, ζω μακριά, εσείς τον ψηφίζετε, εσείς είστε αυτοί που θα πείτε αν είναι κατάλληλος για τη θέση που είναι. Ήταν δική σας επιλογή αυτή η πολιτική και πρέπει να πορευτείτε με αυτή εσείς ξέρετε καλύτερα», γράφει το «Πρώτο Θέμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here