Τζέσικα Άλμπα: «Πολλές φορές στη ζωή μου ένιωσα ηλίθια» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

«Οι άνθρωποι με έβλεπαν σαν το κορίτσι με το μπικίνι στις ταινίες» είπε μεταξύ άλλων η Τζέσικα Άλμπα, μιλώντας στη Σύνοδο των Γυναικών του Forbes στη Νέα Υόρκη.

Όπως παραδέχτηκε, για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν ένιωθε έξυπνη και οι άνθρωποι την αντιμετώπιζαν ακριβώς έτσι.

«Πολλές φορές στη ζωή μου ένιωσα ηλίθια. Όταν έλεγα στους ανθρώπους τι ήθελα να κάνω, με κοιτούσαν με ένα συμπονετικό βλέμμα. Ενα βλέμμα κενό, σαν να σκέφτονταν: Ηλίθια, πώς θα τα καταφέρεις; Ωστόσο, είχα ανάγκη να ακούσω αυτές τις κουβέντες και τα βλέμματα, γιατί με έκαναν να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έπρεπε να κάνω, και πώς να το κάνω.

Αυτό που έπρεπε να μάθω ως γυναίκα στον κόσμο των επιχειρήσεων, ήταν να μη φοβάμαι να ζητήσω βοήθεια, να μην φοβάμαι την κριτική και όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις να ξέρεις ότι δεν πειράζει.

Και να μην αφήνεις τα λάθη σου να σε χαρακτηρίζουν. Υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις, τα οποία πρέπει να ξεπεράσεις. Πρέπει να έχεις δίπλα σου έξυπνους ανθρώπους. Ξέρετε, δεν πίστευα ότι ήμουν έξυπνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα, ξέρω ότι δεν είμαι η πιο έξυπνη αλλά προσπαθώ».

«Νιώθω ότι μόλις βουτήξαμε τα δάχτυλα των ποδιών μας στο νερό»είπε η Αλμπα, τονίζοντας ότι τα 1 δισ. δολάρια είναι ένας μικρός αριθμός, για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όταν η εταιρεία της ξεκίνησε, διέθετε 17 προϊόντα για το σπίτι ενώ σήμερα διαθέτει πάνω από 120 προϊόντα – τα οποία είναι φυσικά και μη τοξικά. «Δεν πίστευα ότι θα κατάφερνα ποτέ κάτι τέτοιο και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ» πρόσθεσε συγκινημένη.

Σήμερα, η Τζέσικα Αλμπα είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στην Αμερική! Η μάλιστα, ίδια ποζάρει στο νέο εξώφυλλο του Forbes.

Δείτε την ομιλία της:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here