Τζίμης Πανούσης: Ασχολούμαι αστρολογικά και καταλαβαίνω τι γίνεται με … Γκλέτσο

0
10

 

Ο ανατρεπτικός τραγουδοποιός Τζίμης Πανούσης σχολιάζει με καυστικό τρόπο -όπως πάντα – τις δηλώσεις Γκλέτσου αλλά και ό,τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του life style.

Παρακάτω το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα: «Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους ομοφυλόφιλους; Δηλαδή εγώ αν είχα βίτσιο να γλείφω τις μασχάλες της άλλης χρειάζεται και κρατική έγκριση για να το κάνω; Ο άλλος θέλει να τον παίρνει, χρειάζεται και χαρτί για να τον δεχτεί ο παπάς και ο μπάτσος, τι να πω; Εγώ ασχολούμαι με τα αστρολογικά και έχω καταλάβει τι γίνεται.

Η Ελλάδα είναι σαν εμένα: Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό και έχουμε ανάδρομο Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα έρχονται ανάποδα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Περιμέναμε να παντρευτεί ο Παντελίδης, να αποχαιρετήσουμε τον Βουτσά και να χαιρόμαστε με τον εθνικό μας επιβήτορα, τον Γκλέτσο. Κοιτάξτε τι έγινε: Αποχαιρετήσαμε τον Παντελίδη, παντρέψαμε τον Βουτσά και το γλεντάει με την όπισθεν, κατά δήλωσή του, ο Γκλέτσος», είπε ο «Τζιμάκος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here