Τζιτζικώστας: Πρέπει να εκλεγώ πρόεδρος από τον πρώτο γύρο – Οι εξελίξεις τρέχουν

0
9

 

«Θα ήταν καλύτερο για τη ΝΔ να εκλεγώ πρόεδρος από τον πρώτο γύρο, οι εξελίξεις τρέχουν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν.

«Ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει, ώστε η ΝΔ να αλλάξει ριζικά. Θα οδηγήσω την παράταξη σε συνέδριο αναζήτησης της Κεντροδεξιάς όπου εκεί θα τα συζητήσουμε όλα, και θεσμοθέτηση τάσεων και διετία θητεία προέδρου… Θα ξεπεράσουμε το φιάσκο μόνο με υψηλή προσέλευση στις εκλογές» τόνισε, σε συνέντευξή του, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κόμμα, όχι μικρό όπως κατάντησε τα τελευταία χρόνια, και πρέπει να απλώνεται από τη δημοκρατική Δεξιά μέχρι το Κέντρο».

«Έχουμε αποκλειστεί από τους πολίτες, πρέπει να συνδιαμορφώσουμε με την κοινωνία σχέδιο εξόδου από την κρίση. Θέλουμε να διαμορφώσουμε πολιτικές θέσεις» συμπλήρωσε.

Ο κ. Τζιτζικώστας επανέλαβε ότι με βάση το καταστατικό της ΝΔ ως πρόεδρος θα έχει τη δυνατότητα διορισμού δυο αντιπροέδρων με τον ένα να έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Περιμένω το αποτέλεσμα των εκλογών για να ανακοινώσω τους αντιπροέδρους, θέλω έναν από τους ανθυποψηφίους μου» τόνισε.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα διάσπασης σε περίπτωση που εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here