Τζιτζικώστας: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη το αίτημα για ανανέωση

0
9
Στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσω της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, και στη μείωση της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές με τον πολίτη στοχεύει ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Τρίτη 22 Ιανουαρίου . Δίνοντας το στίγμα των προτεραιοτήτων του σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τονίζει ότι η ανεργία είναι το βασικότερο πρόβλημα στην Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, εκτιμά ότι φτάνει το 50% για τις ηλικίες των 30 – 35 ετών και υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν βελτιωθούν οι ρυθμοί ανάπτυξη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

 

Από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι, στεκόμαστε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση, έτσι όπως εκφράστηκε από τους φίλους και από τα μέλη της Ν.Δ., δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μία μέρα μετά την εκλογή προέδρου του κόμματος.

«Καλούμαστε να κάνουμε και πάλι μια μεγάλη και ανοιχτή Ν.Δ. που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία» σημείωσε.

Ο κ. Τζιτζικώστας, που συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τη νίκη του χθες όσο και για τον αγώνα του όλους αυτούς τους μήνες, πρόσθεσε:

«Μόνον έτσι θα μπορέσει σύντομα η Ν.Δ. να αποτελέσει και πάλι μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Και μόνον έτσι θα μπορέσουμε σύντομα, ως παράταξη, να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση».

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δεν απάντησε σε ερώτηση αν πρόκειται να αξιοποιηθεί από τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. σε κάποια κομματική θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here