Τζιτζικώστας: Πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως την επόμενη Κυριακή

0
2

 

Την εκτίμηση ότι την επόμενη Κυριακή πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως αφενός από το ύψος της συμμετοχής και αφετέρου από το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ είπε ότι δεν θα μπει σε παζάρια για τον δεύτερο γύρο, αλλά είναι ευπρόσδεκτη η στήριξη από οποιονδήποτε συμφωνεί με το πολιτικό του πλαίσιο και τις θέσεις του για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η εκλογή θα γίνει αυτή την Κυριακή, σημείωσε ότι σε διαφορετική περίπτωση η ΝΔ θα έχει πρόβλημα και πρόσθεσε ότι έχουν προβλεφθεί όλα τα σενάρια ακόμη και για τεχνική βλάβη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συναίνεσης με την κυβέρνηση, είπε ότι «η κυβέρνηση δεν ζητά συναίνεση, αλλά συνενοχή» και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αλλαγών της ΝΔ τότε είναι ανοικτό.

Ανέφερε ακόμη ότι έρχεται για να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ, ας δυσαρεστηθούν οι βολεμένοι και ότι θα βάλει τέλος στις βαρονίες και στα κυκλώματα.