Τζόνι Χαλιντέι: Θα πολεμούσα τους τζιχαντιστές αν δεν ήμουν τραγουδιστής

0
53

 

Συγκλονισμένος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που αιματοκύλισαν το Παρίσι, ο Γάλλος τραγουδιστής Τζόνι Χαλιντέι δηλώνει ότι θα ήταν έτοιμος να πάρει ένα όπλο και να πολεμήσει τους τζιχαντιστές, που αποκαλεί «εγκληματίες» και «παρανοϊκούς», εάν «δεν ήταν τραγουδιστής».

«Εάν δεν ήμουν τραγουδιστής, θα έπαιρνα ένα όπλο και θα πήγαινα να τους πολεμήσω» είπε ο 72χρονος καλλιτέχνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Parisien.

Αυτά που κάνουν οι τζιχαντιστές «είναι αισχρά» προσέθεσε ο ίδιος, ο οποίος ακύρωσε την προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου στις Βρυξέλλες λόγων της κατάστασης ύψιστου συναγερμού που κηρύχθηκε στη βελγική πρωτεύουσα.

Ο Χαλιντέι υποσχέθηκε να επιστρέψει στις Βρυξέλλες και να τραγουδήσει για τους θαυμαστές του σε μια συναυλία την 27η Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι «υπέστη υπόταση» την Τετάρτη το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μοζέλ στην ανατολική Γαλλία.

Ήταν «ο αντίκτυπος των γεγονότων» της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, εξήγησε ο ίδιος.

«Οι επιθέσεις με έκαναν να αρρωστήσω» σημείωσε.

«Άνθρωποι που γνώριζα βρίσκονται μεταξύ των νεκρών στο Μπατακλάν, φίλοι έχασαν φίλους» τόνισε στην Parisien.

«Προσεύχομαι στον Θεό αυτό να μη ξανασυμβεί ποτέ. Ακόμα και οι θεατές δεν προσέρχονται, δεν θέλω να ακυρώνω τις συναυλίες. Πρέπει να δείξουμε σε αυτούς τους δολοφόνους ότι δεν φοβόμαστε, ότι συνεχίζουμε να ζούμε» υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here