Θα σηκώσει ο Σταύρος Ψυχάρης το γάντι που έριξε ο Φώτης Μπόμπολας;

0
27

 

Στον απόηχο της κατάθεσης Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος απέδωσε στους ιδιοκτήτες του Mega το διαφαινόμενο κλείσιμο του σταθμού, καταθέτει σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τα τραπεζικά δάνεια στα ΜΜΕ.

Θα σηκώσει, άραγε, το γάντι που έριξε ο συνεταίρος του και θα απαντήσει στον ίδιο τόνο; Θα υπερασπιστεί τη θέση του ότι αποτελεί σχέδιο της κυβέρνησης το «μαύρο» στο Mega; Θα καλύψει τον διευθυντή ειδήσεων Μανόλη Καψή, ο οποίος έχει υπερασπιστεί με πάθος τη δική του άποψη από τον τηλεοπτικό «αέρα» του σταθμού, αλλά χθες είδε τον Φώτη Μπόμπολα να τον «αδειάζει» πλήρως;

Όσοι γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ και πρόεδρο -ακόμη- του Μega επισημαίνουν το γεγονός ότι άλλαξε στάση και αποφάσισε να καταθέσει στην Εξεταστική, παρότι είχε διαμηνύσει πως δεν θα παραστεί λόγω των (υπαρκτών και σοβαρών) προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην ομιλία του.

«Θα έκανε κάτι τέτοιο αν επρόκειτο να μην απαντήσει στη θεωρία Μπόμπολα ότι έκανε τα πάντα για να σώσει το κανάλι, αλλά οι άλλοι δυο μέτοχοί του δεν έβαζαν χρήματα;» διερωτάται τακτικός συνομιλητής του.

Και συμπληρώνει με νόημα: «Καταλαβαίνει τις σκοπιμότητες του Μπόμπολα και τον ξαφνικό έρωτά του με την κυβέρνηση. Άλλωστε, πήρε για την εταιρεία του Πήγασος ΑΕ 80 εκατ. τραπεζικό δάνειο μέσα το 2016, τη στιγμή που χιλιάδες άλλες εταιρείες δεν χρηματοδοτούνται ούτε με ένα σεντς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here