Θέμα Καμμένου στους ΑΝΕΛ θέτει η Χρυσοβελώνη

0
5

 

Θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, έθεσε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι και ο -τέως- πλέον υφυπουργός Υποδομών, την Τετάρτη παραδέχθηκε ότι «ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα».

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μετά τις εξελίξεις και για την αξιολόγηση (σ.σ για τις θέσεις των υπουργών) που έγινε…» σχολίασε ακόμη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Σημείωσε πάντως ότι υπήρξε αμέσως αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου.

Επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος είχε προκαλέσει τον Ιούνιο επεισόδιο εναντίον της στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ως εκπρόσωπος του κόμματος για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

«Δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο περιστατικό» δήλωσε με νόημα η βουλευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here