Θεοδωράκης: Άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για φτωχοδιάβολο

0
4

 

Για ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν διαρκώς λόγο για τους «φτωχοδιάβολους βομβιστές» στην ΕΡΤ έκανε λόγο στην ομιλία του στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Έχετε καταλάβει αλήθεια τι έγινε στο Παρίσι; Ας είμαστε προσεκτικοί. Είναι προσβολή στα θύματα είναι σαν να τους λέτε ‘οι φτωχοί σκότωσαν τους πλούσιους’ Είναι ταξικό θέμα;» διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.

«Η φτώχεια δεν κάνει τους ανθρώπους τρομοκράτες. Ούτε στην Ευρώπη – ούτε στην Ελλάδα. Και δεν είμαστε σε διαγωνισμό κλισέ. Οι φασίστες να λένε ότι οι πρόσφυγες είναι βομβιστές Και εσείς να λέτε ότι η φτώχεια και η καταπίεση κάνει τα παιδιά μας καμικάζι. Έλεος πια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Με τα κλισέ θέλατε να κάνετε πολιτική. ΄Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’. Καλό και με ομοιοκαταληξία. Εσείς πήγατε στις εκλογές με αυτό το σύνθημα που στην μετάφραση του σήμαινε ‘μην πληρώνεις τίποτα – δεν θα χάσεις τίποτα’» δήλωσε.

«Κάποιοι από εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Θα πρέπει να νιώθουν μεγάλη ντροπή… Δεν λέω για όλους γιατί την ευθύνη πάντα την έχουν αυτοί που χαράζουν την γραμμή. Αυτοί που ηγούνται. Και αυτοί σήμερα θα πρέπει να ντρέπονται. Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό λέγοντας ψέματα» τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here