Θεοδωράκης: Δεν είμαστε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

0
9
ÓõæÞôçóç óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò ôçò ÐñÜîçò Íïìïèåôéêïý Ðåñéå÷ïìÝíïõ ãéá ôá áðïèåìáôéêÜ ôùí ÄÞìùí ôçí ÐáñáóêåõÞ 24 Áðñéëßïõ 2015// Ï ÅÐÉÊÅÖÁËÇÓ ÔÏÕ ÐÏÔÁÌÉÏÕ ÓÔÁÕÑÏÓ ÈÅÏÄÙÑÁÊÇÓ . (EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

 

 Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Θα είμαστε κανονικοί και θα υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο, υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης και δεσμεύτηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε εύκολη αντιπολίτευση».

«Θα συνιστούσα στους συναδέλφους της συμπολίτευσης να μην καταλήξουν χειροκροτητές» τόνισε παράλληλα ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο άρθρο 13 του πολυνομοσχεδίου, επισημαίνοντας ότι οι δήμαρχοι ανατολικής Αττικής καταγγέλλουν την απαλλαγή εταιρειών από την πληρωμή ανταποδοτικών τελών στους δήμους.

Σχετικά με το ζήτημα της παιδείας, κάλεσε τα κόμματα να δεσμευτούν για την επιστροφή των αποσπασμένων σε κόμματα και βουλευτές, εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή και να αναρτήσει στη Διαύγεια τον πλήρη κατάλογο των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων που απασχολούνται στα κόμματα και τους βουλευτές» ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here