Θεοδωράκης: Δεν είμαστε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

 

 Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Θα είμαστε κανονικοί και θα υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο, υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης και δεσμεύτηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε εύκολη αντιπολίτευση».

«Θα συνιστούσα στους συναδέλφους της συμπολίτευσης να μην καταλήξουν χειροκροτητές» τόνισε παράλληλα ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο άρθρο 13 του πολυνομοσχεδίου, επισημαίνοντας ότι οι δήμαρχοι ανατολικής Αττικής καταγγέλλουν την απαλλαγή εταιρειών από την πληρωμή ανταποδοτικών τελών στους δήμους.

Σχετικά με το ζήτημα της παιδείας, κάλεσε τα κόμματα να δεσμευτούν για την επιστροφή των αποσπασμένων σε κόμματα και βουλευτές, εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή και να αναρτήσει στη Διαύγεια τον πλήρη κατάλογο των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων που απασχολούνται στα κόμματα και τους βουλευτές» ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*