Θεοδωράκης: Ντροπή να βάζουμε στη ζυγαριά τους πρόσφυγες

0
6

 

«Είναι ντροπή να βάζουμε σε μια ζυγαριά από τη μια τις ανθρώπινες ζωές και από την άλλη τις υποχρεώσεις της χώρας μας», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για το ενδεχόμενο διασύνδεσης της αξιολόγησης της οικονομίας με το προσφυγικό.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, ο Σ. Θεοδωράκης πρόσθεσε πως «μία κακή κυβέρνηση, όπως είναι η σημερινή, μπορεί να επαναπαυθεί και να πει «δεν χρειάζεται καμιά μεταρρύθμιση στην οικονομία, δεν είναι ανάγκη να κάνουμε και τίποτα από όλα τα σημαντικά που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε. Θα πάρουμε κάποια λεφτά και οι εταίροι μας θα μας βοηθήσουν κάνοντας τα στραβά μάτια επειδή περιθάλπουμε τους μετανάστες και τους πρόσφυγες»».

Ο κ. Θεοδωράκης, υπογράμμισε την ανάγκη η χώρα να μεταρρυθμιστεί και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε την πρότασή του για τοποθέτηση ενός υπερυπουργού για το προσφυγικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα βάλουμε φυσικά κανέναν ακραίο, φοβικό, ρατσιστή να μας δημιουργήσει άλλα προβλήματα» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι χρειάζεται ένας υπερυπουργός, που θα μιλά απευθείας στον Πρωθυπουργό με την εύνοια και την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here