Θεοδωράκης: Οι υπουργοί του παρελθόντος δεν μπορούν να είναι ο κορμός του νέου

0
2

 

«Το νέο και μεγάλο θα έρθει αν προστεθεί μια κρίσιμη μάζα από την κοινωνία. Γι’ αυτό πρέπει να αφήσουμε άδειες κάποιες πρώτες καρέκλες. Ο κορμός -και θέλω να είμαι ξεκάθαρος- του νέου και μεγάλου δεν μπορεί να είναι οι υπουργοί του χθες», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «προφανώς έχουμε ανάγκη από αυτούς που έδωσαν τις σωστές μάχες, προφανώς πρέπει να είναι εδώ. Προφανώς κάποιοι θα είναι και στην πρώτη σειρά. Αλλά θα επιμείνω. Ο κορμός θα πρέπει να είναι νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας».

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «ο τίτλος της καταστροφικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι «ό,τι να’ ναι»», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγνώμη από την τηλεοπτική εκπομπή που είναι πολύ πιο τεκμηριωμένη».

Ο επικεφαλής του Κινήματος για άλλη μια φορά είπε ότι το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του «για ένα Κοινοβούλιο της Αναγέννησης όπου θα αντιπροσωπεύονται όλες οι προοδευτικές δυνάμεις. Παλιές και νέες. Προοδευτικοί πολίτες, φιλελεύθεροι, μεταρρυθμιστές, οικολόγοι, ριζοσπάστες» και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «για να ανατραπεί το άρρωστο πολιτικό σκηνικό χρειάζονται πολλοί. Χρειάζεται μια συνωμοσία του καλού, χρειάζονται και οι «ανένταχτοι υποψιασμένοι», αυτοί που δεν πλησιάζουν πλέον την κάλπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here