Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η θεία που εγκατέλειψε τα αδερφάκια- Είμαι ιερόδουλος, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην 25χρονη θεία των δύο νηπίων τα οποία εγκατέλειψε χθες έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά. Η ιστορία που ξετυλίχτηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά απίστευτη.

Η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη κατά την απολογία της, είπε ότι είναι ιερόδουλος και δεν έχει χρόνο να φροντίσει τα δυο παιδιά και προσπαθούσε, όπως υποστήριξε, να βρει εδώ και αρκετές μέρες στέγη μέσω υπηρεσιών πρόνοιας για τα δυο παιδιά της ετεροθαλούς αδερφής της, η οποία βρίσκεται στη φυλακή για κλοπές. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τα εγκαταλείψει και περίμενε στη γωνία του δρόμου μέχρι να εμφανιστεί κάποιος και να τα παραλάβει.
Η εισαγγελέας της έδρας της απάντησε ότι πολλές ιερόδουλες μεγαλώνουν όχι μόνο τα παιδιά τους, αλλά και ξένα παιδιά και μάλιστα με απόλυτη επάρκεια και έκρινε την ενοχή της.

Τις επόμενες ημέρες η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την τύχη των παιδιών. Ηδη με εισαγγελική αίτηση, κινείται η διαδικασία αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη μητέρα τους, παρά την αντίθετη επιθυμία της ίδιας.

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code