Θρίλερ στο Μαρούσι – Άγνωστος επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες

0
7

 

Μεγάλης έκτασης επιχείρηση της αστυνομίας στο Μαρούσι για τον εντοπισμό άνδρα που έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες.

Σκιαγραφείται ως 35χρονος, εύσωμος με γυαλιά μυωπίας και σπορ ντύσιμο. Φοράει τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια.

Έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τρεις επιθέσεις. Η πρώτη αναφορά για τη δράση του ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Τη Δευτέρα (23/5) επανέλαβε δύο φορές τη δράση του. Αρχικά επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και στη συνέχεια στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

Το προφίλ του προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν οι τρεις γυναίκες. Ανέφεραν επίσης  ότι δεν μιλάει, γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως είναι αλλοδαπός. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομο με προβλήματα και εικάζει ότι θα εμφανιστεί εκ νέου.Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here