Θύελλα αντιδράσεων – Αστυνομικοί αναγκάζουν ιερόδουλες και πελάτες να περπατήσουν γυμνοί στην πόλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Πέντε οικοδομικά τετράγωνα αναγκάστηκαν να περπατήσουν γυμνοί, ιερόδουλες και πελάτες ενός οίκου ανοχής. Η αστυνομία εντόπισε το κτίριο όπου στεγάζονταν το πορνείο, έκανε έφοδο και τους ανάγκασε να βγουν εντελώς γυμνοί στους δρόμους.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Πετρούπολη στο ιστορικό νησί της πόλης, Βασιλεύσκι. Άνδρες του τμήματος ηθών είχαν πληροφορίες για τη λειτουργία ενός μη νόμιμου οίκου ανοχής που λειτουργούσε στο νησί.

Ο οίκος προσέφερε σε εξαιρετικά υψηλές τιμές, υπηρεσίες στους πελάτες από πανέμορφα μοντέλα.

Η αστυνομία θα μπορούσε να συλλάβει τους πελάτες και τα κορίτσια, να τους οδηγήσει στο τμήμα και εκεί να τους προσάψει όποιες κατηγορίες και παραβάσεις ήθελε. Όμως οι άνδρες του ηθών επέλεξαν έναν τρόπο που εξευτελίζει κάθε ίχνος ανθρώπινης  αξιοπρέπειας.

Υποχρέωσαν τις 11 ιερόδουλες και τους πελάτες να περπατήσουν 5 οικοδομικά τετράγωνα γυμνοί. Τους διαπόμπευσαν στους δρόμους της πόλης. Οι άνδρες έκρυβαν τα πρόσωπα τους και οι γυναίκες έκλαιγαν σε όλη τη διαδρομή.

Μόλις το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και τα σχόλια ήταν αρκετά καυστικά. ένα από τα χαρακτηριστικά ήταν: «Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της και να διαπομπεύει τους μαστροπούς και όχι τις κοπέλες και τους πελάτες».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*