Θύμα ξυλοδαρμού γιατρός στο «Αττικόν» για μια συνταγή γυαλιών

0
10
"ÁÔÔÉÊÏÍ" ÐÁÍÅÐÉÓÔÇÌÉÁÊÏ ÃÅÍÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

 

 

Ένας σοβαρά τραυματισμένος γιατρός και ζημιές στο οφθαλμιατρικό τμήμα αξίας άνω των 15.000 ευρώ είναι ο απολογισμός επεισοδίου που σημειώθηκε στο ΑΤΤΙΚΟΝ το βράδυ της Τετάρτης, που εφημέρευε.

Όπως αναφέρει ο athina984.gr, πρωταγωνιστής ήταν ένας άνδρας ο οποίος έδειρε πολύ άσχημα έναν ειδικευόμενο γιατρό και έσπασε τα περισσότερα ιατρικά μηχανήματα του Οφθαλμολογικού ιατρείου.

Ο λόγος της «έκρηξης» του άνδρα, ήταν γιατί ο γιατρός αρνήθηκε να δώσει συνταγή για γυαλιά σε μία κοπέλα, καθώς όπως ήταν φυσικό έκρινε ότι δεν ήταν επείγον περιστατικό.

Ειδικότερα, το βράδυ της γενικής εφημερίας του νοσοκομείου την Τετάρτη, μία κοπέλα περίπου 25 ετών, επισκέφθηκε τα επείγοντα του Αττικόν και ζήτησε από τον ειδικευόμενο οφθαλμίατρο να της δώσει μία συνταγή για γυαλιά οράσεως. Ο γιατρός έκρινε ότι δεν παρουσιάζει κάποιο επείγον πρόβλημα και της ζήτησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, γιατί εκείνη την ώρα περίμεναν πολλοί ασθενείς να εξεταστούν για σοβαρότερα προβλήματα.

Η κοπέλα εκνευρίστηκε και έφυγε από το νοσοκομείο φωνάζοντας και βρίζοντας για να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα συνοδευόμενη από έναν άνδρα, ο οποίος αφού ζήτησε το λόγο από το γιατρό γιατί «έδιωξε» την ασθενή, άρχισε να του δίνει μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας ταυτόχρονα ότι έβρισκε μπροστά του, προκαλώντας ζημιές ύψους τουλάχιστον 15.000 ευρώ.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το χώρο των ιατρείων πριν προλάβουν να φτάσουν οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και έξω από την είσοδο του νοσοκομείου επιβιβάστηκε σε ένα ταξί.
Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, όπου κατήγγειλε το γεγονός η διοικητής του νοσοκομείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here