Θύμα σκληρής βίας η 69χρονη «λέει» ο ιατροδικαστής

0
4

 

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά έχει η 69χρονη συνταξιούχος, που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη, ενώ τα προσωπικά της αντικείμενα-πορτοφόλι και κινητό- βρέθηκαν δίπλα της, οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της.

Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών και θα εξεταστεί εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ωστόσο αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως δεν είναι πολύ πιθανό να εμπλέκεται καθώς η δράση του ήταν μεταγενέστερη, ενώ δεν συμβαδίζουν ούτε ο τρόπος δράσης, ούτε η περιοχή, ούτε η ψυχική κατάσταση του βιαστή, αφού η διαταραγμένη προσωπικότητα του 39χρονου δεν μπορεί να ταυτιστεί με υπολογισμένες και ψύχραιμες ενέργειες του δολοφόνου της 69χρονης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here