Β. Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ

0
5
ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÅõÜããåëïõ ÌåúìáñÜêç ãéá ôéò ðñüùñåò åêëïãÝò ôçí ÐÝìðôç 20 Áõãïýóôïõ 2015. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

 

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από το φιάσκο της εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε χαρακτηριστά ότι  θα ζητήσει  να οριστεί μεταβατικός πρόεδρος από σήμερα, «ώστε να προχωρήσουμε στις εσωκομματικές εκλογές».

«Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, αλλά με την προϋπόθεση να παραιτηθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης και οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είμαι γαντζωμένος στην καρέκλα», σημείωσε και πρότεινε για τη θέση του μεταβατικού προέδρου τη Μαριέτα Γιαννάκου, τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Σιούφα και την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

«Την ώρα που το καράβι πάει να βυθιστεί, αντί να το σώσουμε, αυτοί κάνουν επιθέσεις και ζητούν και την παραίτησή μου;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία, γιατί λοιπόν εκπλήσσονται όλοι; Τόσο θράσος σήμερα να λένε ότι έφταιγα εγώ, μάλλον έφταιγα γιατί τους εμπιστεύτηκα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here