Βαλαβάνη: Δεν παραδίδω τη βουλευτική μου έδρα

1
7

«Πλαστή» χαρακτήρισε η Νάντια Βαλαβάνη τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε και την απεικονίζει με τη μητέρα της πριν από 20 ημέρες, όπως ανέφερε κάποιο σάιτ, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιήθηκε για να την πιέσει να παραδώσει τη βουλευτική της έδρα.

«Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το καλοκαίρι του 2012», είπε. «Χρησιμοποιείται, όμως, τώρα για να φανεί ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα μου και, άρα, την ειδιποίησα για το επερχόμενο κλείσιμο των τραπεζών, ώστε να σηκώσει τα 200 χιλ ευρώ από την τράπεζα του Ηρακλείου».

Όπως σημείωσε, είχε πάει διακοπές με τον σύζυγό της και τη μητέρα της στην Αγία Γαλήνη. «Έχουν κόψει το πρόσωπο του συζύγου μου από τη φωτογραφία, για να κάνουν αληθοφανές το σενάριο ότι έχει τραβηχτεί πριν από 20 μέρες. Και πώς να έχει γίνει κάτι τέτοιο, αφού ο άνδρας μου πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο»;

Η κυρία Βαλαβάνη απέδωσε το όλο θέμα σε πίεση για να παραδώσει τη βουλευτική της έδρα. «Και αν υπήρχε μια πιθανότητα να το κάνω, μετά από αυτό αποκλείεται», τόνισε, επισημαίνοντας ότι στην επίμαχη φωτογραφία φοράει χρωματιστή μπλούζα, ενώ μετά τον θάνατο του άνδρα της δεν έχει βγάλει τα μαύρα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι αξία έχει η υπογραφή σου κυρία Βαλαβάνη; Όσο για την μπλούζα στην οποία απομονώνεσαι για να καλύψεις την αθλιότητα της μάνας σου λίγο μας νοιάζει αν είναι μπλε ή μαύρη, αν τη φόραγες προχθές ή πριν από 12 χρόνια. Έχεις γίνει κι εσύ μανούλα στην προπαγάνδα με την οποία ξεγελάσατε επανειλημμένα το λαό και τον έχετε παρασύρει στην ολική καταστροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here