Βαρουφάκης: Αν ανησυχώ για την οικονομία; Είμαι τρομοκρατημένος

0
11

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παραδέχτηκε «off the record» ότι ηχογραφούσε τις συνομιλίες του Eurogroup στη Ρίγα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο των New York Times Σούζι Χάνσεν, σε σημερινό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Σε αφιέρωμα των NYT στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών με τίτλο «Κατάλληλος υπουργός Οικονομικών για μία ελληνική τραγωδία;», ο Γιάννης Βαρουφάκης δηλώνει ότι το ξέρει πως «θα φύγει αργά ή γρήγορα» και τονίζει «δεν πρόκειται να εξευτελιστώ, ούτε να συμβιβαστώ σε θέματα αρχής και λογικής».

«Αυτό που μετράει είναι για τους ανθρώπους που είναι τώρα 15,16,17 χρονών, να δουν μία αλλαγή στα είκοσί τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η οικονομία έχει χειροτερέψει τους τελευταίους δύο μήνες, σαν αποτέλεσμα των σκληρών μας διαπραγματεύσεων (…) Μία διαπραγμάτευση πάντοτε περιλαμβάνει κάποιο βραχυπρόθεσμο κόστος», τόνισε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για αυτό το «βραχυπρόθεσμο κόστος», και κατά πόσο ανησυχεί για τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η απάντηση του Έλληνα υπουργού είναι ότι νιώθει «τρομοκρατημένος και εμβρόντητος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here