Βαρουφάκης: Αρκεί ένα νεύμα του πρωθυπουργού για να παραδώσω την έδρα μου

0
4

Την έδρα του στα χέρια του Πρωθυπουργού, έθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης ψηφοφορίας.

«Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τον Πρωθυπουργό είναι να μου ζητήσει να παραδώσω την έδρα για να μην υπάρχει θέμα δεδηλωμένης», αυτό είναι η Αριστερά, τόνισε ο τέως Υπουργός Οικονομικών.

Τόνισε ωστόσο ότι «υπάρχει ένα θεσμικό ζήτημα. Όσον αφορά τη στήριξη τη δίνω στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αλλά έχω την αδυναμία να στηρίξω μία συμφωνία που δεν αντέχει το φως», συμπλήρωσε.

«Έχω δεχθεί ακραίες επιθέσεις τελευταία από αυτή την αίθουσα, έχω κατηγορηθεί ακόμα και για εσχάτη προδοσία», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

Και σημείωσε: «Ακόμη και σήμερα είπαν ότι είχα δόλο για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου».

«Γνωρίζω ότι δεν ήταν προοπτικές επιθέσεις, αλλά ήταν στη βάση ότι η κυβέρνηση μας δημιούργησε πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και στην αντιπολίτευση», τόνισε ο πρώην ΥΠΟΙΚ και έκανε λόγο για επιθέσεις προκειμένου να… πληγεί η μεγάλη επιτυχία αυτή της κυβέρνησης και να δώσει την αξιοπρέπεια στον Έλληνα πολίτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here