Βαρουφάκης: «Είναι ομόφωνοι στο μίσος τους για εμένα»,

4
10

Γνωμικό του προέδρου των ΗΠΑ Φραγκλίνου Ρούζβελτ από το 1936, που λέει: «Είναι ομόφωνοι στο μίσος τους για εμένα, κι εγώ καλοδέχομαι το μίσος τους», ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, εν μέσω δημοσιευμάτων και πληροφοριών που τον θέλουν να είναι απομονωμένος στο Eurogroup και να αντιμετωπίζει την ομόθυμη έχθρα των ομολόγων του στην ευρωζώνη.

«Πρόκειται για γνωμικό που βρίσκεται κοντά στην καρδία μου (και στην πραγματικότητα) αυτές τις μέρες», σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του κ. Βαρουφάκη έρχεται στον απόηχο της συνεδρίασης του Eurogroup την Παρασκευή, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Bloomberg, ότι δέχτηκε τις αιχμές των ομολόγων του αλλά και προσωπικές επιθέσεις για τη έως τώρα διαχείριση της διαπραγμάτευσης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Βαρουφάκης ψηφίστηκε από τον Ελληνικό Λαό να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του στην Ευρώπη.
  Αυτά που ζητα είναι αυτονόητα ενός προδομένου λαου από ανίκανους πολιτικούς να τον προστατεύσουν η να προνοήσουν τα συμφέροντα τις πατρίδας έναντι προσωπικού, πολιτικού κόστους.
  Το διεθνές πολιτικο- οικονομικό σύστημα στηρίζεται στους ιδιους πολιτικούς εκμεταλλευτές όπου k το συντηρούν προωθώντας τα ιδιαιτερα συμφέροντα δυνατών οικογενειών τις ευρώπης με κάθε τρόπο εκμετάλλευσης k υποδούλωσης άλλον συμφερόντων..
  Φυσικό είναι να τον βλέπουν ως το Μαύρο πρόβατο στους κύκλους τους, με τα δυνατά συμφέροντα να τον υποβιβάζουν στα ματια των Λαών τις Ευρώπης που θέλουν να προωθήσουν το μεγάλο ψεύτικο όνειρο μιας Ευρώπης. Αυτό το απόδειξαν όταν μετάφεραν το Ελληνικό χρέος στις χώρες k προστάτευσαν τους τραπεζικούς εταίρους η αφεντικά.
  Το πρόβλημα είναι πως οι πολιτικοί μας έστειλαν στο πόλεμο χωρίς όπλα εναντια οργανωμένων δολοφόνων Λαών.
  Ο Λαός μας φαίνεται για μια άλλη φορα να θυσιάζεται στα αμφιθέατρα τις Ευρώπης ενώ αυτοί συνεχίζουν να κοιμίζουν τους Λαούς τους με ένα καρβέλι ψωμί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here