Βαρουφάκης: Η Λαγκάρντ είχε συμφέρον οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε αδιέξοδο

1
10

 

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είχε συμφέρον να υπάρξει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές, υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε σχόλιό του στον προσωπικό του ιστότοπο.

Σχολιάζοντας ένα άρθρο του δημοσιογράφου, Ντέιβιντ Μαρς υπό τον τίτλο «Ο Βαρουφάκης δικαιώνεται, ενώ η Λαγκάρντ εμφανίζεται ως χαμένη», ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι «σημασία δεν έχει εάν δικαιώθηκα ή όχι». «Το καίριο ζήτημα αφορά την πρόσφατη ελληνική συμφωνία» συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την πρώτη ημέρα έχει καταστήσει σαφές ότι η κα Λαγκάρντ είχε συμφέρον οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε αδιέξοδο, ώστε να μην χρειαστεί να ομολογήσει την αλήθεια.

«Ότι δηλαδή τα μέλη του ΔΝΤ θα επαναστατήσουν εάν υπογραφεί ακόμη μία μη βιώσιμη δανειοδοτική συμφωνία με μία χώρα, της οποίας το χρέος είναι μη βιώσιμο» καταλήγει ο πρώην υπουργός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το παραμύθι το έχουμε μάθει πια απέξω αφού ο Βαρουφάκης επαναλαμβάνεται συνεχώς. Αυτά που είχε στο μυαλό του και ήθελε να κάνει τα φορτώνει τώρα στους άλλους. Τούτη την ώρα είναι Λαγκάρντ αύριο ποιος ξέρει ποιος; πως αυτός ήθελε να μας φέρει στη δραχμή δε θα το παραδεχθεί ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here