Βενιζέλος σε Γιώργο: Μην προσπαθήσεις να αλώσεις το ΠΑΣΟΚ

0
5
ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ // 3Ç ÌÅÑÁ ÓÕÆÇÔÇÓÇÓ ÓÔÇÍ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ ÃÉÁ ØÇÖÏ ÅÌÐÉÓÔÏÓÕÍÇÓ ÓÔÇÍ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇ // Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ Ã. ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ ÊÁÉ Ï ÁÍÔÉÐÑÏÅÄÑÏÓ ÊÁÉ ÕÐÏÕÑÃÏÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ ÂÅÍÉÆÅËÏÓ. (EUROKINISSI/ ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Η  ξεκάθαρη προειδοποίηση στον Γιώργο Παπανδρέου να μη θεωρήσει ότι μπορεί να αλώσει το ΠΑΣΟΚ, τώρα που ο ίδιος αποφάσισε να παραιτηθεί από την ηγεσία του, χαρακτήρισε τον χαιρετισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην έναρξη των εργασιών του 10ου συνεδρίου του κόμματος.

«Θα μιλήσω αύριο για τους λόγους που με οδήγησαν να ζητήσω τη λήξη της θητείας μου ένα χρόνο νωρίτερα. Ίσως κάποιοι νομίζουν πως θα βρουν το πεδίο ελεύθερο για άλωση και αλλοίωση του μικρού ΠΑΣΟΚ. Θα με βρουν απέναντί τους, μακριά από τα βάρη που με κάνουν να μην λέω ορισμένα πράγματα», είπε, και όλοι κατάλαβαν ποιον εννοούσε.

Έτσι κι αλλιώς, στη συνέχεια, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια σε στελέχη που υπονόμευσαν και εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ, φωτογραφίζοντας τον προκάτοχό του στην ηγεσία.

Και πρόσθεσε:
«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει σε μία περίοδο που όλοι λένε ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Είναι αυτό που σε μία ασύμμετρη κυβέρνηση ασκεί την ισχυρή και πειστική αντιπολίτευση, δυσανάλογα ισχυρά σε σχέση με το κοινοβουλευτικό μέγεθος. Να λέει την αλήθεια που θέλουν οι πολίτες αλλά δεν την ακούν».

Tην άλλη Κυριακή τα μέλη και οι εναπομείναντες φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου αρχηγού. Υποψήφιοι έως τώρα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here