Βέρα Σαραντάκου: Ντροπή κ. Τσίπρα, μένουν άνεργοι χιλιάδες -Και ο πατέρας μου

Ένα σκληρό, αλλά με πολλές αλήθειες, κείμενο έγραψε ένα νέο κορίτσι για τις χιλιάδες απολύσεις που έρχονται στο τηλεοπτικό πεδίο.

Έχοντας ζήσει από μωρό τον χώρο των ΜΜΕ, και κυρίως της τηλεόρασης, δεν κρύβει την πίκρα της για το γεγονός ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα αναγκαστούν να κλείσουν το Mega, το Star, o Alpha και το Epsilon. Είναι, βλέπετε, η κόρη του Γιώργου Σαραντάκου, του εμβληματικότερου ρεπόρτερ από συστάσεως της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Διαβάστε τι έγραψε η Βέρα Σαραντάκου, 21 χρονών, που είναι φοιτήτρια Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που κατάφερε, μετά από 42 χρόνια, να μας θυμίσει τι εστί χούντα μέσω παράνομων και αντισυνταγματικών «διαγωνισμών», που στόχο έχουν την εξάλειψη της πλειονότητας των ιδιωτικών σταθμών επειδή δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά της.

Χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, ένας εκ των οποίων και ο πατέρας μου με τουλάχιστον 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας και των ρεπορτάζ. Τι θα κάνουν κύριε Πρωθυπουργέ τώρα οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειές τους; Θα τους «βολέψετε» κάπου αλλού ή θα τους αφήσετε στο δρόμο;

Ντροπή πραγματικά σε όλους σας».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*