Βερολίνο: Το κείμενο των θεσμών η βάση της διαπραγμάτευσης

0
11

 

Η πρόταση των τριών θεσμών θα είναι για μας η σημαντική βάση διαπραγμάτευσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ, επισημαίνοντας ότι δεν έχει ακόμη δει το ελληνικό κείμενο.

«Εάν, όμως, λάβω υπόψη το τι υπάρχει από σχόλια, περιγραφές,σχόλια από την Αθήνα από κυβερνητικές πηγές, τότε έχω την εντύπωση ότι αυτή η λίστα δεν πρόκειται να είναι η τελευταία λύση του προβλήματος», πρόσθεσε και σημείωσε ότι το Βερολίνο εξεπλάγη από την ελληνική πρόταση, καθώς «περιμέναμε εδώ και μήνες συγκεκριμένες και λεπτομερείς ελληνικές προτάσεις».

Τώρα λέγεται ότι έχουν έρθει, συνέχισε και τόνισε:

«Δεν μπορώ εδώ να σχολιάσω κάτι, το οποίο δεν διαθέτω. Εάν, όμως, λάβω υπόψη το τι υπάρχει από σχόλια, περιγραφές, σχόλια από την Αθήνα από κυβερνητικές πηγές, τότε έχω την εντύπωση ότι αυτή η λίστα δεν πρόκειται να είναι η τελευταία λύση του προβλήματος. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, διότι γνωρίζετε ότι την Δευτέρα – λόγω του γεγονότος ότι η Ελλάδα εδώ και μήνες δεν παρουσίαζε τίποτα – οι 3 Θεσμοί συνεννοήθηκαν να υποβάλουν μια δική τους πρόταση. Αυτές οι συζητήσεις διεξάγονται και αυτή η πρόταση των 3 Θεσμών θα είναι για εμάς η σημαντική βάση των συζητήσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here