Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι Έλληνες αποφασίζουν πού ανήκουν

1
1

 

Στις πολύ στενές ιστορικές και καλής συνεργασίας σχέσεις Ρωσίας – Ελλάδας, αναφέρθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, επισημαίνοντας ωστόσο ότι  συνιστά κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κάποιες ενώσεις ή ζώνες.

«Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον και κατά συνέπεια θα ήταν λανθασμένο να προσπαθήσουμε τώρα να μαντέψουμε και αντιπαραγωγικό για την ευρωπαϊκή και την ελληνική οικονομία» παρατηρεί ο Ρώσος πρόεδρος, ερωτηθείς για τη στάση της Ρωσίας σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της ιταλικής εφημερίδας «σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, αν η Ρωσία είναι διατεθειμένη να της προσφέρει πολιτική στήριξη και οικονομική βοήθεια», ο Ρώσος πρόεδρος απαντά:

«Αναπτύσσουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ή ότι βρίσκεται στην ευρωζώνη. Διατηρούμε με τη χώρα αυτή πολύ στενές ιστορικές σχέσεις και καλής συνεργασίας. Αλλά είναι μία κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κάποιες ενώσεις ή ζώνες. Δεν γνωρίζουμε τί θα συμβεί στο μέλλον και κατά συνέπεια θα ήταν λανθασμένο να προσπαθήσουμε τώρα να μαντέψουμε και αντιπαραγωγικό τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την ελληνική οικονομία».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΗΡΕΜΑΑΑ!!!
    Δεν παίζουν με αυτα!
    Μικρέ! Πρόσεχε!
    Εισαι ενα μικρό αθώο μοσχαράκι που νιώθεις έξυπνος
    Αν γίνεις κυμας, πάει και τελείωσε! Δεν ξαναγίνεται μοσχαράκι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ