Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι Έλληνες αποφασίζουν πού ανήκουν

1
5

 

Στις πολύ στενές ιστορικές και καλής συνεργασίας σχέσεις Ρωσίας – Ελλάδας, αναφέρθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, επισημαίνοντας ωστόσο ότι  συνιστά κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κάποιες ενώσεις ή ζώνες.

«Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον και κατά συνέπεια θα ήταν λανθασμένο να προσπαθήσουμε τώρα να μαντέψουμε και αντιπαραγωγικό για την ευρωπαϊκή και την ελληνική οικονομία» παρατηρεί ο Ρώσος πρόεδρος, ερωτηθείς για τη στάση της Ρωσίας σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της ιταλικής εφημερίδας «σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, αν η Ρωσία είναι διατεθειμένη να της προσφέρει πολιτική στήριξη και οικονομική βοήθεια», ο Ρώσος πρόεδρος απαντά:

«Αναπτύσσουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ή ότι βρίσκεται στην ευρωζώνη. Διατηρούμε με τη χώρα αυτή πολύ στενές ιστορικές σχέσεις και καλής συνεργασίας. Αλλά είναι μία κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κάποιες ενώσεις ή ζώνες. Δεν γνωρίζουμε τί θα συμβεί στο μέλλον και κατά συνέπεια θα ήταν λανθασμένο να προσπαθήσουμε τώρα να μαντέψουμε και αντιπαραγωγικό τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την ελληνική οικονομία».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΗΡΕΜΑΑΑ!!!
    Δεν παίζουν με αυτα!
    Μικρέ! Πρόσεχε!
    Εισαι ενα μικρό αθώο μοσχαράκι που νιώθεις έξυπνος
    Αν γίνεις κυμας, πάει και τελείωσε! Δεν ξαναγίνεται μοσχαράκι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here