«Βολές» Παππά: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν την πρόταση Σόιμπλε για Grexit

0
8

Σε μία ιδιαίτερα ηχηρή παρέμβαση προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο κ. Παππάς, απαντώντας πριν λίγο στην Αριστερή Πλατφόρμα, είπε πως προσπαθεί να θυμηθεί πότε τα μέλη που πρόσκεινται σ’ αυτήν ψήφισαν, μαζί με την πλειοψηφία, τελευταία φορά απόφαση της ΚΕ.

Στη συνέχεια, απαντώντας στην εκδοχή εξόδου από το ευρώ, είπε πως ούτε και τώρα γίνεται διαχωρισμός των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κατάσταση στα δημόσια οικονομικά της χώρας από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ.

Ο ίδιος τόνισε ότι πλανάται όποιος πιστεύει ότι εκτός ευρώ θα υπάρχουν λιγότεροι φόροι, ότι δεν θα έχουμε προβλημα στο ασφαλιστικό και ότι δεν χρειαζόμαστε τη συμμετοχή του ΔΝΤ.

Τέλος, σημείωσε ότι υπάρχει εναλλακτική και υποστηρίχτηκε στη συνεδρίαση της ΚΟ η πρόταση Σόιμπλε, τονίζοντας μάλιστα ότι υπήρξαν στελέχη, τα οποία στους διαδρόμους τον προέτρεπαν να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση αυτή, που προβλέπει την έξοδο της χώρας από το ευρώ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here