«Βόμβα» Κωνσταντοπούλου: «Τρομοκρατικές ήταν και οι μνημονιακές κυβερνήσεις!»

0
9

«Εξόχως τρομοκρατική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τη μνημονιακή διακυβέρνηση, όπως είπε, των προηγούμενων ετών κλείνοντας τη διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ’.

Συγκεκριμένα η ΠτΒ τοποθετούμενη από το βήμα της Βουλής, απάντησε εμμέσως στις βολές της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «διευκόλυνσης» των τρομοκρατών με το νομοσχέδιο, λέγοντας ότι οι μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών είναι αυτές που εξέλαβαν χαρακτηριστικά τρομοκρατικής επίθεσης και απέβησαν «καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιδιωτικών καναλιών, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες «να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης».

Τέλος, η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου.

«Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here