Βομβαρδισμοί στο Χαλέπι – Τουλάχιστον 51 νεκροί

0
7

Τουλάχιστον 51 άμαχοι, ανάμεσα τους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές και βομβιστικές επιθέσεις στο Χαλέπι, από κυβερνητικές δυνάμεις, τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία αλλά και αντάρτες.

Όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «τουλάχιστον 51 άμαχοι, ανάμεσα τους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο στο Χαλέπι και στις δυτικές περιοχές της ομώνυμης επαρχίας».

Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν αρκετές συνοικίες στο ανατολικό Χαλέπι, στον τομέα της πόλης που ελέγχεται από τους αντάρτες, σκοτώνοντας 15 αμάχους, ανάμεσα τους ένα παιδί, προκαλώντας επίσης τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, επεσήμανε το Παρατηρητήριο.

Εννέα άμαχοι, ανάμεσα τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι αντάρτες στις δυτικές περιοχές της πόλης, που ελέγχεται από τις δυνάμεις του καθεστώτος.

Ακόμη 27 άμαχοι, ανάμεσα τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν από επιδρομές αεροσκαφών της συριακής και της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας σε τρεις πόλεις στις δυτικές περιοχές του Χαλεπιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here