Βορίδης: Αντιδημοκρατικές και ανήθικες οι πρακτικές της κυβέρνησης

0
1

 

Eπίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε o Μάκης Βορίδης, σχετικά με «αντιδημοκρατικές, παρακρατικές, παράνομες και ανήθικες πρακτικές της κυβέρνησης» όπως τονίζεται σε ανακοίνωση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την έγκριση του πρωθυπουργού, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, εκμεταλλευόμενη παράνομο υλικό, εξαπέλυσε, δολίως, παντελώς αβάσιμη επίθεση στον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο, χρησιμοποιώντας «ως πρόσχημα καταγεγραμμένες από κρατικές υπηρεσίες, ιδιωτικές συνομιλίες, οι οποίες ενώ δεν έχουν κανένα απολύτως μεμπτό σημείο και καμία σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, διέρρευσαν παρανόμως και παρανόμως δημοσιεύθηκαν».

Κατά τη ΝΔ, η κ. Γεροβασίλη κατασκεύασε δόλια αβάσιμους και ανυπόστατους ισχυρισμούς. «Κατασκεύασε με δόλο προσωπική και πρωτίστως πολιτική συκοφαντία αδίστακτου Γκεμπελισμού εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με κύριο στόχο να πλήξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τονίζεται στην ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και μάλιστα η ΝΔ επισημαίνει πως η ίδια «το έπραξε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι όσα δήλωνε ήταν ψευδή και συκοφαντικά».

Σύμφωνα με την ερώτηση, προκύπτουν «παρακρατικές, βαθιά αντιδημοκρατικές και ανήθικες πρακτικές της κυβέρνησης, που πλήττουν συνταγματικά κατοχυρωμένες θεμελιώδεις Αρχές της Δημοκρατίας και ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η προστασία προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου της ελεύθερης επικοινωνίας (άρθρα 9α και 19 του Συντάγματος), ενώ προκύπτει και παράνομη χρησιμοποίηση και πολιτική εκμετάλλευση ιδιωτικών συνομιλιών μέλους της Βουλής των Ελλήνων, που έχουν καταγραφεί από κρατικές υπηρεσίες, έχουν παρανόμως διαρρεύσει και συσχετίζονται απολύτως ψευδώς και συκοφαντικά με άσχετη υπόθεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here