Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί ο Τσίπρας να πάρει την συμφωνία πίσω

0
9

 

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να υπογράψει τη συμφωνία και μετά να την πάρει πίσω εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης ο οποίος ψήφισε «όχι» στην χθεσινή ψηφοφορία.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Βήμα FM, εάν έχει σκεφτεί ότι σε περίπτωση εκλογών, μπορεί να μην είναι στη λίστα όσοι βουλευτές ψηφίσαν «όχι», είπε: Είναι, «πολύ πιθανόν. Είναι θέμα του Πρωθυπουργού. Η λίστα κατά κανόνα μέχρι τώρα πήγαινε όπως είχαν εκλεγεί (σ.σ. οι βουλευτές) να επαναλαμβάνεται από τη στιγμή που θεωρούνταν ότι πήγε καλά. Προφανώς ο Πρωθυπουργός θα κρίνει και ζυγίσει τα πράγματα. Θα είναι έτσι τότε που θα καταρτιστεί η λίστα ή θα έχουν αλλάξει τα πράγματα στη σκέψη και στη δράση;»

Η τελευταία του αυτή φράση προκάλεσε την επισήμανση του δημοσιογράφου. «Τι εννοείτε; Θα υπογράψει ο Πρωθυπουργός συμφωνία και μετά θα την πάρει πίσω;» τον ρώτησε.

«Γιατί όχι; Και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε, ότι δέχτηκε τεράστιες πιέσεις και ότι είναι πραξικόπημα» απάντησε ο κ. Σαμοΐλης

«Εγώ πιστεύω, ότι πια δεν χωρούν πρόχειρες λύσεις, θα πρέπει να δοθεί μια συνολική λύση και η προσπάθεια του Πρωθυπουργού αυτό είναι, μια συνολική λύση, η οποία να είναι είναι βιώσιμη«, πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here