Βόμβα Γρηγοράκου: Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάνε με Κυριάκο

0
4

 

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ με την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του προέδρου της ΝΔ άφησε ανοιχτό ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρότατη αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, υποστήριξε ότι στελέχη ή ακόμα και εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μπορεί να συμπορευτούν με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η θέση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις χθεσινές δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά για το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ: «Μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος», είχε πει από το Κερατσίνι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γρηγοράκο,ς μάλιστα, χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι αν δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι εκλήθη για εξηγήσεις από τον γραμματέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here