Βραζιλία: Συνδρομή για «ροζ» site προσφέρεται στους βουλευτές

0
3

 

Αντί να πιάνονται στα χέρια ή να ξεσπούν ο ένας στον άλλο, «ροζ» site προτείνει στους Βραζιλιάνους βουλευτές να αποκτήσουν συνδρομή με έκπτωση ώστε να «ξεδίνουν» διαδικτυακά!

Καθώς η Βραζιλία μαστίζεται από έντονη πολιτική κρίση έπειτα από το σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα που τώρα έγινε προσωπάρχης της κυβέρνησης και η Βουλή εξετάζει την αποπομπή της νυν προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ, από τους χώρους του Κοινοβουλίου δεν λείπουν οι συγκρούσεις.

«Ανησυχούμε για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, γι αυτό προσφέρουμε στους πολιτικούς μια προωθητική συνδρομή (…) ώστε να περιορίσουμε τις αισχρολογίες στις διαδικτυακές υπηρεσίες μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση, ενώ προστίθεται πως «αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα» στο κοινοβούλιο!

Το site επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ προσφέρει σε όλους τους κοινοβουλευτικούς έκπτωση 70%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here