Βρέθηκε ο πραγματικός υπερτυχερός με τα 9,5 εκατ. του Τζόκερ

0
6

Mετά από τρεις ημέρες ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου όπως ήταν φυσικό- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του.

Το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Ελληνα πελάτη του.

Έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ.

Nα υπενθυμιστεί ότι από χτες κυκλοφορούσε μία «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα  Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.

«Θύμα» των σχετικών φημών έπεσε μεταξύ άλλων και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έσπευσε να πανηγυρίσει στο Facebook για το γεγονός ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ ήταν μετανάστης.

Χθες βράδυ ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here