Χαϊκάλης: Δεν ειναι δική μου η Οff Shore – Σκευωρία κατά των ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης

0
13

 

Αρνείται κατηγορηματικά οποιουδήποτε είδους εμπλοκή του σε Off Shore εταιρεία ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα, έκανε λόγο για σκευωρία με στόχο να στιγματιστεί το πρόσωπό του, αλλά και να πληγούν οι ΑΝΕΛ και η συγκυβέρνηση.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε πως είχε συνάψει νόμιμη σύμβαση με εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων στην Κύπρο, που λειτουργούσε ως ατζέντης του.

Το 2011, λόγω της οικονομικής κρίσης, λύθηκε η συνεργασία.

Μπαίνοντας στην πολιτική το 2012, σημείωσε ο Π. Χαϊκάλης, «ζήτησα να μάθω αν υπάρχει οποιουδήποτε είδους νομική εμπλοκή λόγω της συνεργασίας μου με την εταιρεία. Ενημερώθηκα ότι τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται.

Όλες οι απολαβές μου έχουν φορολογηθεί και υπάρχουν και τα σχετικά παραστατικά.

Δεν επρόκειτο για εταιρεία με σκοπό τη φοροδιαφυγή ή την φοροαπαλλαγή. Πέρασα από έλεγχο και δεν εντοπίστηκε καμία παρατυπία, είπε, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στη διοίκηση ή την ιδιοκτησία της εταιρείας».

Κατήγγειλε δε οργανωμένη εκστρατεία σπίλωσης του προσώπου του, καθώς και των ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης.

«Θα καταθέσω τα στοιχεία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής», κατέληξε.

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, είχε ζητήσει από τον Π. Χαϊκάλη να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με τις κατηγορίες περί κατοχής Off Shore εταιρείας, προκειμένου να εξεταστεί η ένταξή του στις λίστες του κόμματος, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here